Search
Close this search box.
Logo De Verademing jpeg

Moeder - baby groeigroep

Van twijfel naar vertrouwen en van kwetsbaarheid naar kracht

Welkom op dinsdag 4 – 11 – 18 – 25 juni en 2 juli, telkens van 13u tot 15u in de praktijk in St-Lodewijk Deerlijk

'It takes a village to raise a child'

We komen samen met maximum 5 andere mama’s om vanuit verbinding en een veilige bedding te kunnen zijn met al wat is en authentiek en zonder filter te kunnen delen wat ons raakt.

Het prille ouderschap kan erg overweldigend zijn, ons baby’tje kan onverwerkte pijn aanraken, kan ons dingen spiegelen, kan ons doen wankelen in onze nieuwe rol en kan, naast een overvloed aan liefde, ook twijfel en onzekerheid met zich meebrengen.

We zetten een veld neer waarin het veilig is om te delen, waar we luisteren naar elkaar zonder oordeel en zonder iets te willen fixen, waar we voelen hoe waardevol en krachtig het is om gewoon aanwezig te zijn.

Hoe ziet de reeks eruit?

In elke samenkomst komt een ander thema aan bod.
We gaan van doe- en zorgmodus naar verstilling, zakken in ons lijf, voelen hoe het echt met ons gaat en ruimte geven aan de emotie die wil gevoeld worden.

We zijn elkaars stam voor de komende weken en leren onze baby masseren en dragen in de rekbare draagdoek. We nemen ook de natuur mee en staan open voor wat ze ons te brengen en te tonen heeft.  

Stam moedergroep moedercirkel

Praktisch

  • Deze reeks gaat door vanaf minimum 4 inschrijvingen, met een maximum van 6 mama’s met baby.
  • We vragen hiervoor een bijdrage van 195€ of 270€ inclusief een sessie craniosacraal therapie voor de mama (ter waarde van 90€), te boeken binnen de 2 maanden na afloop van het traject.
  • Wie zelf een draagdoek heeft, mag die meebrengen. Wij voorzien sowieso voldoende draagdoeken voor alle mama’s.