Search
Close this search box.
Logo De Verademing jpeg

Het keerpunttraject

Tijd voor verandering?

Er wordt wel eens gezegd dat verandering de enige constante is in het leven. Toch is het niet altijd makkelijk om daar mee om te gaan en er onze weg in te vinden
Transities gaan meestal gepaard met verwarring, het loslaten van oude zekerheden, allerlei emoties die daarin aangeraakt worden en het ongemak van ‘niet weten‘ wat het nieuwe concreet zal inhouden. 

Heb je het gevoel dat je momenteel voor zo een fase staat of door zo een fase gaat? 
En wil je daarin de wijsheid van een groep gelijkgestemden, van de natuur en van het lichaam meenemen?

Dan is dit traject voor jou!

Keerpunttraject -omgaan met verandering via natuurcoaching en lichaamswerk
Keerpunttraject omgaan met verandering natuurcoaching lichaamswerk

Samen bewegen van het oude naar het nieuwe

Wat kan dit traject voor jou en anderen betekenen?

 • Dit traject helpt jou om meer toegang te krijgen tot de diepere laag van intuïtie en wijsheid die in jou aanwezig is en die jou gespiegeld wordt door een combinatie van de natuur, jouw eigen lichaam en een groep van tochtgenoten.
 • Het nodigt jou uit om ruimte te maken voor jouw proces en om daarin je eigen natuurlijke ritme te respecteren.
 • Het biedt een plek waarin kwetsbaarheid, emoties, verhalen, … er mogen zijn en in alle veiligheid gedragen worden zodat ze kunnen transformeren en ruimte maken voor het nieuwe.
 • Het geeft kracht en moed om stapjes te zetten, om te groeien en om mild te zijn wanneer de patronen het even overnemen.

Look deep into nature and then you will understand everything better.

Het traject

Het proces

 • We komen om de 4 weken samen om te leren, om te voelen, om uit te wisselen, om los te laten, om kleine en grote stapjes vooruit te zetten, om vertrouwen op te bouwen, om helderheid te vinden en om je leven, werk of zaak wat meer af te stemmen op wie je van nature bent.
 • We trekken zoveel mogelijk de natuur in en werken in de praktijk als dat niet kan.
 • We creëren samen een veilige plek waarin je jezelf kan zijn, waarin processen alle ruimte krijgen en waarin je kan bewegen op jouw natuurlijke ritme, hoe snel of traag dat ook is.
 • We voelen hierin wat nodig is en wat klopt voor de groep en voor elk van jullie. Het traject heeft geen vaste invulling en krijgt vorm vanuit wat er leeft in de groep.
 • De deelcirkels zorgen voor de nodige ondersteuning en bedding in de groep.
 • We combineren allerlei modellen en werkvormen uit de (natuur)coaching en het lichaamswerk om persoonlijke groei, bewustwording en transformatie mogelijk te maken.
 • Wie daar nood aan heeft, kan extra individuele begeleiding inboeken (tegen betaling) in de vorm van craniosacraal therapie, natuurcoaching en intuïtieve gesprekscoaching.

De keerpuntbegeleidsters

Les Verhamme

Les Verhamme

Les is (natuur)coach met jaren ervaring in ondernemerscoaching en loopbaanbegeleiding.

Het is haar missie om mensen te ondersteunen op keerpunten en in de overgang naar het nieuwe.
Haar helderheid, warmte en zachtheid helpen mensen verbinden met hun natuur en diepere kern zodat hun pad zich verder kan ontvouwen.

Ze houdt van de schoonheid en wijsheid van de natuur, van het lichaam en van de kracht van authentieke verbinding. Ze geeft woord aan het potentieel dat ze ziet en voelt bij mensen zodat zowel het hoofd als het lichaam gevoed worden met inspiratie en inzichten.

Fien Tant

Fien Tant

Fien is vroedvrouw en craniosacraal therapeute.

Ze heeft een diep vertrouwen in de wijsheid van het lichaam bij het 'baren' van het nieuwe en bij het loslaten van wat niet meer dient.

In haar handen kan het lichaam zich openen en het verhaal vertellen dat op dat moment gehoord wil worden. Zo ontstaat er ruimte voor wat wil bewegen van binnen naar buiten.

Haar zachtheid en positiviteit bieden een veilige zachte bedding waarin het warm thuiskomen is.

Praktisch

Keerpunttraject -omgaan met verandering via natuurcoaching en lichaamswerk
Keerpunttraject -omgaan met verandering via natuurcoaching en lichaamswerk