Search
Close this search box.
Logo De Verademing jpeg

Workshopreeks babymassage

Een moment van vertragen, verstillen en verbinden met jezelf en je baby

Welkom op maandag  27 mei – 3 juni – 10 juni – 17 juni, telkens van 10u30 tot 12u in de praktijk in St-Lodewijk Deerlijk

Meer dan techniek alleen

In deze workshop babymassage gaat het om zoveel meer dan de juiste techniek aanleren om je baby te masseren. Het gaat om een momentje ontsnappen uit de drukke kraamtijd en om een moment creëren waarop je ten volle kunt verbinden met je baby door te verstillen, te vertragen en contact te maken vanuit je eigen zachte kern, voorbij alle ‘moetjes’ en ‘willetjes’…

We zetten een veld neer waarin ruimte is om te zijn met al wat is, hoe je je voelt, wat er speelt, hoe je baby zich voelt, … een veld waarin je helemaal jezelf kan zijn en waarin je de ondersteuning voelt vanuit de verbinding met de andere mama’s.

Ervaring leert ons dat een groep zich steeds vormt op de juiste manier. We zien het telkens opnieuw gebeuren dat de mama’s en baby’s van een groep elkaar iets te bieden of te spiegelen hebben en dat dit zich wondermooi als vanzelf ontvouwt als we de ruimte en de veiligheid daarvoor kunnen creëren.

Liefdevolle aanraking van een plek van innerlijke stilte

Laat ons samen de rust en stille kern in onszelf vinden zodat we vanuit die zijnsplek echt verbinding kunnen maken met ons kindje, hem of haar in zijn of haar lijfje kunnen brengen aan de hand van liefdevolle aanraking en zo ruimte maken voor aanwezigheid en heling.

Babymassage moeder kind
Babymassage verbinding

Praktisch

Doorheen de 4 workshops leren we jullie de technieken aan om je kindje een volledige lichaamsmassage te geven, vanuit een mooie plek van rust, liefde en verbondenheid in jezelf, voorbij spanning, emoties en verhalen.

  • Deze reeks babymassage gaat door vanaf minimum 4 inschrijvingen, met een maximum van 6 mama’s met baby.
  • Baby’tjes tussen 6 weken en 6 maanden oud zijn welkom.
  • We vragen hiervoor een bijdrage van 140€ inclusief werkbundel en massage olie.
  • Gelieve mee te brengen: 2 zachte handdoeken, verse luier, voeding