Search
Close this search box.
Logo De Verademing jpeg

De bezielsters van deze praktijk

Fien Tant en Les Verhamme zijn niet alleen de bezielsters van deze praktijk, ze zijn geliefden, mama’s van een nieuw samengesteld gezin van 2 dochters en 3 zonen en ze delen een gelijkaardige levensmissie die ze willen vormgeven vanuit hun complementaire kwaliteiten.

Als ze samen zijn, ontstaat een warme, liefdevolle en veilige bedding waarin zich vanalles kan en mag ontvouwen.

Fien is vroedvrouw en craniosacraal therapeute en wil mensen (opnieuw) helpen verbinden met de wijsheid en het innerlijke weten van het lichaam.

Les houdt ervan om mensen (opnieuw) te laten verbinden met hun kern en met hun innerlijk leiderschap zodat hun leven, relaties en loopbaan zich kunnen ontvouwen vanuit wie ze echt zijn. Ze gebruikt daarvoor de rijkdom van taal, haar diep aanvoelen van mensen, haar intuïtie en de spiegelende wijsheid van de natuur.

Fien Tant Les Verhamme

FIEN TANT

craniosacraal therapie
lichaamswerk
workshops voor mama en baby

Je kan Fien bereiken op 0491 – 73 18 48 of via fien@deverademing.be.

Fien is vroedvrouw met een passie voor bewustwording rond conceptie, zwangerschap, geboorte en bewust ouderschap. Ze gelooft dat de manier waarop we een baby verwekken, dragen, baren en ervoor zorgen in de eerste levensjaren, voor een groot stuk bepalend zijn voor hoe hij nadien door het leven gaat. Het is haar zielsmissie deze thema’s uit te dragen en dankzij bewustwording hierop een betere wereld te helpen vormgeven.  

In het begeleiden van de vele baby’s en gezinnen voelde ze intuïtief aan dat vele van de fysieke klachten bij baby’s een emotionele oorzaak hadden.
Sommige baby’s werden geholpen in het reguliere medische traject, maar schenen nooit helemaal van hun klachten verlost te geraken.
Sommigen werden ook geholpen door een osteopaat, maar niet allemaal.

Hier voelde Fien aan dat er meer is dan het fysieke lichaam om blokkades op te lossen. Toen ze gezinnen begon door te verwijzen naar een cranio-sacraal therapeut vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ze mocht de helende kracht en effecten ervaren van zachte aanraking en liefdevolle aanwezigheid bij wat een lijfje wil vertellen en verwerken.

Sinds enkele jaren legt Fien zich zelf helemaal toe op craniosacraal therapie en lichaamswerk. Ze heeft vanuit haar ervaring als vroedvrouw en haar affiniteit met peri- en prenatale psychologie een bijzondere gevoeligheid voor vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, baby’s en kinderen.

Ook volwassenen vinden de weg naar haar praktijk.
Sommigen zijn zoekende, blijven tegen steeds dezelfde thema’s aanlopen en hebben, naast het losmaken van blokkades en spanning, ook inzichten nodig om oude patronen te doorbreken. 
Daarom kan een sessie ook deels bestaan uit coaching, zodat er verder aan de slag gegaan kan worden met wat aangeraakt werd.

Anderen hebben al een weg afgelegd in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en voelen dat de volgende stap hierin zakken in hun lijf is, leren voelen en aanwezig blijven bij alle gewaarwordingen zodat er ruimte ontstaat voor wat wil bewegen van binnen naar buiten.

LES VERHAMME

natuurcoaching
keerpunttrajecten

Je kan Les bereiken op 0476 – 83 84 45 of via les@deverademing.be.

Les noemt zichzelf ‘keerpuntcoach’.
Ze voelt zich in haar element als ze mensen en organisaties mag begeleiden op keerpunten, in de overgang van het oude naar het nieuwe.
Ze is spaceholder die bedding geeft aan processen, helderheid brengt in de chaos en verwarring, veiligheid biedt om te spreken en jezelf te zijn en uitnodigt om te (door)voelen wat aangeraakt wordt.
Ze houdt ervan mensen te inspireren vanuit haar kennis en ervaring en zo inzicht te brengen waardoor ruimte komt voor nieuwe paden, keuzes en stappen.

Ze is ambassadeur van een nieuw leiderschap en ondernemerschap waarin emotionele, spirituele, creatieve en fysieke intelligentie evenveel gewaardeerd worden als de analytische, verbale en rationele die nu vaak overheerst.

Het is haar missie om mee te bouwen aan een systeem waarin iedereen zijn plek vindt, mag groeien en bloeien vanuit eigenheid en zo bijdraagt aan een duurzaam geheel waar het goed en gezond is voor alles wat leeft.

Ze is natuurcoach, gelooft sterk in de wijsheid en het helend vermogen van het lichaam en houdt ervan om beide aspecten mee te nemen in de transformaties die zich aandienen.

Ze legde afgelopen 12 jaar zelf een innerlijke reis af van het hoofd naar het lichaam, van denken naar voelen, van ratio naar intuïtie en van sterk zijn naar zachte kracht, met vallen en opstaan.

Ze is momenteel coördinator en ondernemerscoach bij Starterslabo West-Vlaanderen. In De verademing wil ze zich vooral toespitsen op natuurcoaching, keerpunttrajecten en workshops rond persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn & authentiek leven, samen met Fien.