Search
Close this search box.

Coaching (door Les)

Herken je dit?

Je bent zoekende naar wie je bent, naar je plek, naar een leven/werk/zaak/relatie die bij je past.
Je voelt dat het huidige niet helemaal (meer) klopt, maar weet ook nog niet goed wat dan wel zou resoneren met je natuur en je verlangens. En als je het al weet, dan weet je niet goed waar te beginnen.

Je zit vast, in je hoofd, in je hart, in je lijf. Je ervaart weinig helderheid, innerlijke rust, flow, ruimte, vrijheid en verbinding, terwijl je er wel naar verlangt.

Je wil meer in dit leven, je wil gaan voor een leven van zingeving, echtheid en een goeie balans tussen stilte en prikkels, tussen jezelf zijn en het gevoel hebben ergens bij te horen, tussen beweging en rust.

Als je je bovendien herkent in het merendeel van onderstaande eigenschappen, dan is de kans op een klik tussen ons groot:

Coaching De Verademing

When you do things from your soul
you feel a river moving in you, a joy.

In onze coaching focussen we op 3 bewegingen

  • jou helpen verbinden met
    • wie je van nature bent
    • wat voor jou belangrijk is in wie je bent en wat je doet
    • wat jouw dromen, verlangens, talenten zijn
    • wat je habitat is en wie je tribe vormt
  • bewustzijn brengen rond patronen, blokkades, thema’s die ervoor zorgen dat je je innerlijk niet vrij voelt om dat leven vanuit je ware natuur te leven
  • ruimte maken in hoofd, hart en lijf zodat het nieuwe, het meer kloppende, zich kan ontvouwen en je de moed kan vinden om ervoor te gaan

Die vind je in verschillende vormen en met verschillende klemtonen terug in 2 coachingvormen die we aanbieden:

Coaching start met veiligheid en verbinding
Het belang van een intakegesprek

Wist je dat 70% van de impact van coaching te maken heeft met de veiligheid en de verbinding die je ervaart met de coach?
Geen overbodige luxe dus om elkaar te leren kennen.

In een intakegesprek luister ik naar de redenen die je tot hier brachten en naar wat je hoopt te ervaren en te vinden in de coaching (al dan niet in combinatie met het lichaamswerk bij Fien).
We maken tijd en ruimte voor je verhaal en onderzoeken samen wat jou in deze fase van je pad kan ondersteunen. Eerlijkheid en intuïtie zijn daarbij onze belangrijkste waarden, we willen vooral dat jij geholpen wordt.

Een intakegesprek duurt 1u15 en kost 95€.

De synergie tussen coaching en lichaamswerk

Het gebeurt regelmatig dat er tijdens een coachingtraject iets ‘aangeraakt wordt’ dat je al even met je meedraagt in je lijf, in je systeem. Dat kunnen spanningen zijn, opgeslagen emoties, blokkades of een lading rond een bepaald thema of een bepaalde situatie.
Craniosacraal therapie is een zachte vorm van lichaamswerk die hier aanvullend en versterkend bij kan werken. Spanningen, opgeslagen emoties en patronen krijgen er ruimte om op te lossen, zodat jij nog meer verbinding ervaart met wie je in de kern bent en jouw authentieke pad zich kan ontvouwen.

Wat wij, Fien en Les, delen in onze aanpak, is een warme, veilige en niet-oordelende bedding waarin alles zich kan tonen en ruimte krijgt om er te zijn. Vaak is het net dat wat transformatie mogelijk maakt.