Zwangerschap

Zwangerschap

Kom in je kracht, maak verbinding met je baby en voel wat écht klopt voor jou

Hoe waardevol is het voor zowel moeder als ongeboren kind als zwangeren in alle rust en vertrouwen zich kunnen voorbereiden op de geboorte van hun kindje. Om te geloven in hun eigen kracht en ook dat vertrouwen te voelen uit hun omgeving.

Omdat dit vaak niet de omgeving is waar zwangeren in vertoeven en ze vaak veel stress, malende gedachten, zorgen en/of angsten ervaren is cranio er om in drukke tijden dicht bij jezelf te blijven en te ontspannen, helemaal te kunnen zakken in het zwanger zijn en een diepe connectie te maken met je baby’tje. Het geeft jezelf en je kindje alle innerlijke rust die jullie nodig hebben. Cranio biedt ook de mogelijkheid om oude trauma’s op te ruimen en echt ruimte te maken voor het nieuwe leven in je. Het is een goede voorbereiding op de bevalling en het zorgt ervoor dat je kindje zich welkom voelt.

Symptomen: stress, zorgen, angst, fysieke klachten, misselijkheid, brandend maagzuur, foute ligging baby, bekkeninstabiliteit, …

Getuigenis

Ik heb de cranio behandelingen als bijzonder ervaren: het was telkens anders, de ene keer heel diep ontspannend, de andere keer juist sterk energie gevend, één keer zelf zo omwentelend dat het moeilijk op papier te omschrijven valt… maar het was positief in elk geval. Kortom voor mij waren de behandelingen effectief in de aanloop naar de geboorte van ons tweede kindje…de zwangerschap vol vele emoties was op die manier minder stresserend en met rustpunten waar ik me ook gesterkt voelde door Fien haar woorden zelf… krachtgevend. Onze dochter is nu na de geboorte een rustige, vrolijke baby.
Lien
mama