Over Fien

Over Fien

Mijn verhaal

Ik ben Fien, dromer, gelover, dochter, zus, vrouw, moeder van 3, vroedvrouw, peri- en prenataal educator, draagconsulent, babymassage therapeut en cranio sacraal therapeut. Zoveel rollen om in te vullen, zoveel rollen om te beleven.

Cranio kwam er als laatste bij en veranderde mijn kijk op het leven. Van mezelf, mijn gezin, de jonge moeders en hun baby’tje die ik begeleidde als vroedvrouw. Over de kracht van aanraking die zoveel moois op mijn pad heeft gebracht, hoorde ik het eerst in mijn opleiding babymassage. Hé, een osteopaat die komt vertellen hoeveel baby’s ze geholpen heeft sinds ze zich gespecialiseerd heeft in cranio-sacraal therapie, daar wil ik meer over weten. Dus boekte ik een sessie bij een therapeut in de buurt. En nadat mijn lichaam zo mooi reageerde op die sessies en er een nieuwe zijns- en denkwereld voor me openging begon ik klanten door te sturen.

Alle jonge gezinnen die ik doorstuurde naar een cranio-sacraal therapeut in de buurt waren geholpen! Het leek me toen allemaal heel erg magisch.

Door de opleiding te volgen, leerde ik te luisteren naar mijn lichaam en leerde ik mezelf pas écht kennen. Van oeroude ‘people pleaser’ die meer begaan was met wat anderen van me denken dan hoe het voor mij voelde, naar trotse vrouw-moeder-onderneemster die in haar kracht staat en geen schrik heeft om haar eigen waarheid te leven, hoe anderen daar ook over denken. Geen diep verlangen meer om door iedereen graag gezien te worden, maar een innerlijke rust en vertrouwen om te leven voor wat mij dierbaar is en klopt voor mij.

Ik leerde zowel baby’s, kinderen als volwassenen te behandelen en mocht ervaren hoe mijn fysieke klachten (migraine, bekkenklachten na zwangerschap) aangeraakt werden. Hoe ik mensen die het even niet meer weten, het gevoel hebben dat ze de weg kwijt zijn, overprikkeld en gestresseerd zijn kon begeleiden in hun proces. Hoe cranio niet enkel zinvol is voor fysieke klachten, maar dat we vanuit een holistische visie de mens als geheel moeten zien en niet als een onderverdeling van hun klachten. Hoe het emotionele welzijn zo’n immense impact heeft op het fysieke welzijn. En hoe fysieke klachten kunnen smelten als sneeuw voor de zon door aandacht te geven aan hun ‘zijn’ en door laagje per laagje, sessie per sessie, dichter bij hun kern te komen. 

Recent besloot ik me in de praktijk helemaal te focussen op cranio en bied ik enkel nog cranio sessies aan. Ik geloof in de kracht van aanraking, hoe het je visie op het leven helemaal kan veranderen, hoe het je helemaal naar je kern en je eigen waarheid brengt, waar een gevoel van vertrouwen en ‘zijn’ overheerst.

Voel je welkom om te komen ervaren en elkaar te ont moeten. Ik geef een sessie in volle overgave voor wat zich toont, met alle respect voor jouw lichaam en jij als leider. Ik breng je terug naar je kern, zodat ook jij kan aanvoelen waar jouw waarheid ligt, voorbij alle denkpatronen heen. Om te voelen waar een fysieke klacht vandaan komt, door naar de basis te gaan en te ervaren hoe ze aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen.

 

Boek een eerste sessie en ervaar de kracht van aanraking. Het kan zomaar je leven veranderen… 

Ervaringen van klanten