Op een dag wist je eindelijk wat je te doen stond, en begon je daarmee…

Op een dag wist je eindelijk wat je te doen stond, en begon je daarmee…

Het vroeg heel veel tijd en een flinke portie lef,

het ging gepaard met onzekerheid, angsten (dat kleine stemmetje die me er toch zo graag wil aan herinneren “of ik wel goed genoeg ben?” hé, waar is die zelfliefde heen?), tranen, mildheid, vreugdesprongetjes, emoties die me laten voelen dat “dit toch zó klopt!” en een ongelofelijke dosis enthousiasme ….  hier komt ie …

Voel je gedragen bij De verademing: praktijk voor craniosacraal therapie en coaching

Een plek waar ruimte is voor verstilling, verbinding, ont-moeten, écht voelen, aanwezig zijn met wat zich toont.

Een plek waar je kan komen hoe je bent, met wat speelt.

Een plek om het herstel van de balans tussen hoofd en lijf, of tussen denken en voelen te ondersteunen. Niet door iets te ‘doen’, maar door te beginnen met te voelen hoe het nu eigenlijk is van binnen.

Voel je welkom om te komen ervaren!

Het proces naar een nieuwe start toe: ik zit er helemaal in! Ik wil mijn werk als craniosacraal therapeut namelijk heel graag combineren met coaching, ik wil meer schrijven en delen over mijn insides als peri- en prenataal educator, over babytherapie, je baby dragen, babymassage en yoga, natuurlijk ouderschap,  ik wil mijn ervaringen delen als vroedvrouw, ik wil je meenemen in de wondere wereld van lichaamsgerichte therapie, in de kracht van gedachten, in mijn waarheid en waar ik voor leef…

Comments are closed.